Ashycap mega qute .

Music AC\\
3
chill jap``
Tuesday, May 17, 2011 2:38:00 AM | 0 comments


ahah``....
jom r kite dok3 kdai kopi jap an....
pas uh bce bnda3 buang tebiat nih...
bahase owg tua-mengeteh
bahase jiwa belia- lepak
pape lah kan....
asal erti,mkne dan perbuatanye same, its ok lah dear...

jom kite buang mase ngan bce entry humble nih....
-dipetik, diaudit, di-copy,di tiru dari majalah UJANG-



korang semakin tua bile.....
  • kuat membebel-pok poek pok pek
  • mudah risau-selalu kuar msok tndas...
  • suke pikir bnde yg remeh temeh-???
  • terase ktinggalan
  • muke berkedot3 lah....
  • kuar rmbot kaler puteh-padahal x pernah pon pgi saloon nak dye rmbot..



tanda3 korang kne ushya....

  • dye mnx no fon korang-0134567890
  • dah dpat no, mulalah dye wat3 konon slah antar msg lah,tersilap dail lah
  • pas uh, dye akan selalu tnye khabar, dah mencekik ke blom, dah mandi ke...
  • law dye dah pnat nak sms, dye akan call kowang twos-itupon klaw dye adew kreditlah-bwu lpas topap la uh...
  • pas uh, mulalah dye panggil kowang ngan kata3 pujangga haprak-syg, hubby(uweek),baby,tonyok..
  • kendian,dah start la dye gune ayat3 yg nakal-ish3....
  • last,klaw dye btol3 mmg nak kat kowang.dye akan antar la rombongan meminang......heheheheh...selamat berkahwin la yer.......


sebab bekas pasangan minx rujuk balek....
  • dye dah clash ngan pasangan dye yg bawu uh
  • pas dah clash uh, xde sape pon nak kat dye lagi- padan muko
  • sebb pasangan bawu dye uh lagi terok pe'el dye daripade kowang
  • sbb selama ni pon, klaw date, yg bayar bil smua korang yg tanggong-rm rm rm
  • pasal mak bapak kowang marah sebb mse uh, kowang d alam persekolahan lagi-cinta monyet lah...mak ayah soh blajar bukan soh bercinta....skung nih dah kerja,so mak bpak kowang dah bg restu n go to wedding......ok???

hahahahah...
berjela-jela sunggoh aku me-ngopi kan....
lantak lah.........
janji ati puas nak bg kowang bce n senyum biawak selalu...
hehehehe........


> komen jangan x komen <

OLD | NEW