Ashycap mega qute .

Music AC\\
3
ragam kelas HM111-1B``
Thursday, July 21, 2011 12:42:00 AM | 2 comments

hahahhaa....
maap-maap-maap yer kat smua...
jgn lah marah3, nnti lekas tua sehh...
kan entry before nih dah bgtaw,
yang acap akan update seminggu sekali jer....
hehehe...
tapi x pe, klau ade mase lebih, acap akan slalu update entry baru k...
hermmm...... bukannye ape.....
kat kolej pon , bukannye ade lappy sendri kan....
semuanye ihsan pinjam kat kawan3 selevel jer...
seb bek dyeowg baek hati, kasi pinjam...
hahahaha....
xkan kite plak terhegeh3 nak pinjam semata3 nak update kan.....
betol x?? x ke hangin nnti ....hahahahah


lupekan mukadimah yg kat atas nih....
ok, kali nih, nak story sket r pasal class mate acap....
fakulti acap nih ade 3 kelas jer....
x lah sebanyak kelas3 yg ada ntok masscomm yang mega uh...hahahaha
-ingat aku suke ker masscomm?-

4 je lelaki-sedih x??
16 gadis-hahaha, untonglah badan kan....
meh kite tgok3 pic klas acap nak?
hahahhaa...law x nak tgok pon x per......ade aku kesah???
hahahaha


maap lah, amek dari belakang sebb mse nih bawu seminggu kat dalam klas.
malu3 lah katenyer...hahahahah....




haa...ni mse 1st even klass kali conduct....
bnyak gak lah masalah, x puas hati, krisis yang timbul.
tapi ape pon , event kami berjaya dan kne puji oke ngan miss yann-lecture htt 127.
tahniah kat korang ehh!!
bile dah abes uh, rase lega je, da x payah nak pikir, pening3 pale lagi...
dapatlah gak 10 marks kan...


ni budak klas lain..
tapi tetap fakulti yg same..
go green, go !!!


banner ntok event nih.....
ha... yang duduk uh..
tulah lecturer ntok sbjek MICE  nih, htt127
miss yann-act bukan miss lagi, dah madam dah, tapi dye soh panggil miss....


kat meja pendaftaran.....hahahaha.....
ko engat ko cantek??!!


dslr from fatin...yg bju oren tu lah.....

penat... dah terlelap dah mse nih....
nak tunggu speaker uh abes bg ceramah....
herm......



heheheheh.....tu jelah kot......
wat mse nih.....
hahahaha....
nnti acap update pasal event3 yg lain...
ade bnyak lagi yang nak citer kat sini...tapi page x muat plak kan....
  
bye-bye

> go tourism , go HM111-1B <


OLD | NEW