Ashycap mega qute .

Music AC\\
3
11.11.11``
Thursday, November 10, 2011 7:01:00 AM | 0 comments


gempak kan.
walaupon hanya sekadar angka.
bagi certain3 -x taw ejalah!- orang, ada simbolik nye pada tarikh ini.
ade yang maybe, nak kahwin, nak sambut kelahiran baru, launching company or produk,
maybe..

bagi achap, ia sekadar tarikh.
dan alhamdulillah, tarikh ni jatuh pada hari jumaat pula.
hari paling mulia tu sebab penghulu segala hari kan?
xde lah mengharap apa-apa,
cume berharap-harap lah tu kan!-
bende yang baik berlaku,
jaohkan lah segala aura yg x baik,
ataupon... keajaiban ,maybe?!
boleh?....
dotdotdot..
kalau nak, apa lagi,
kene lah panjat kan doa tu kepada yg Maha Esa!
hati kene bersih,suci lagi murni.

*******terGANTUNG lagi*******

herm, sampai disini sahaja.
maaflah kalau style perenggan nih macam kurang lawa.
tapi ok what?! maseh boleh baca lagi kan..
xde lah susah3 nak terbeliakkan bijik mata tu bace update yang panjang3 macam wat karangan upsr,pmr or spm..
hikhuk...


> ada-ada saja <

OLD | NEW