Ashycap mega qute .

Music AC\\
3
jazz star by pallas``
Saturday, November 12, 2011 12:47:00 AM | 0 comments

http://www.emocutez.com

hai kamu semua. apa kabar kita hari ini. achap harap semua dalam sehat-sehat belaka. 
tadi achap baru balek dari umah kahwen kat serting tu.
kawan ayah achap punya daughter kahwen.anak sulung pulak, meriah lah skit kan tadi.
tema kaler dye tadi achap perasan cokelat-cokelat keemasan gitu.
hammboi....mata nih meliar je tengok sekeliling surrounding tu kan.

******tajuk lain******
sila lah look at de gambar3 nih dulu
-sorry xde button LIKE kat sini-



walaupon,
bukan lah berjenama EDWIN or CORNVERS or other else jenama populer yang x disebut
tapi tetap berbangga. hahahahaa...
perlu ke nak bangga? -eh, sukahati aku lah-
why choose that color? -eh, sukahati aku lah-
why pilih that local brand? -pon, sukahati aku lah


 

achap saje share KASUT BARU  nih.
bukan niat untuk berlagak.
tapi saje-saje nak menunjuk kat you olls nih.
hehehehehe.


> x semua insan dapat merasa pakai local brand ni <

OLD | NEW