Ashycap mega qute .

Music AC\\
3
catatan 133
Wednesday, March 7, 2012 1:53:00 AM | 0 comments

sekalian lama nya aku tidak update di sini. di blog ini. 
makanya kali ini tidak mahu aku berceloteh panjang lagi.
hanya mahu meletakkan gambar ini.



sekian.

OLD
best frend till JANNAH``
Monday, January 2, 2012 3:40:00 AM | 0 comments

jyeaaaah!!
ari nih befday akak kite lah...
hari nih dye dah berumur 19 tahun a.k.a dah tua...heheheheh
so update kali ni khas didedikasikan kepada 

NURFIKA BTE IBRAHIM

Selamat Hari Lahir 
semoga long umur n cheap in rezeki
(ayat standard bila aku nak wish orang kat Fb)

aku xde hadiah nak kasi...
ini je mampu yang aku beri..



tidak terlambat juga acHap nak ucap kan
Selamat Tahun Baru
=)


> selamat sampai @ Lendu, alhamdulillah <



OLD
ulat buku`` ulat ker?
Tuesday, December 27, 2011 11:22:00 PM | 0 comments

fiuuuuh, fiuuuuuhhhh....haishhhhssss.. banyak habuk dah nih...
yelah dah lama x check in kat dalam nih kan......

*geli aku baca ayat kat atas nih.

kannnn.... biasalah ayat kat atas tu...
ayat yang selalu orang gune bile dah lama x update sesuatu kan...?!
betol?
yelah kot....
ok ok. straight to de point lah awak...
sempene dah lama x update nih. 
saya nak ucap,
and assalam awak-awak semua =)
now everyONE can smile..x gitu?

sudah masuk sem yang ke-2 aku di Lendu nih. 
maken naek sem, maken payah subjek yang aku kene amek.
maken naek sem, maken banyak pulak jam kredit aku nih!

*aku suka mengeluh sorang-sorang sebab xde sapa yang nak dengar.

entry kali nih saja nak show off pasal buku-buku aku..
kesah aku lah..*rujuk tajuk blog ini
so skarang u olls sume diam.. tengok je ye gambar3 nih..
khomhen lher shkalii..






banyak kan buku? sume tebal-tebal....sanggup?
erghhh....


> cuba sedapkan hati <



OLD
cinta letter``
Tuesday, November 29, 2011 9:25:00 PM | 5 comments

http://www.emocutez.com

even you tiada di sisi
i ingat semua tinta you
ku hidup seolah - olah kau still ada
bisikan n celotehanmu

bilakah you akan utuskan letter buatku
aku terus ingat apa yang telah kau promise-kan
pada waktu dahulu

patah seribu my heart
bila mengenangkan every yg kita share bersama
haruskah ku forget kerna
engkau telah let go


biar pergimu without relaku
namun hatiku still rasa
cruel-nya kau meninggal kan ku dengan nota-nota
love buat kita berdua



bila kan ku bisa menerima ketiadaanmu
kan ku burn semua
hapuskan semua memory



sayang ku mohon padamu
segera let me go
pergilah kau ke tempat yang kau tuju
pasti ada hikmah buat you
dan juga buat diriku

> bakar semua kenangan <






OLD
welcome home to LenDon``
Saturday, November 19, 2011 7:00:00 AM | 3 comments

http://www.emocutez.com

dan assalam semua. 
entry kali nih memang entry yang paling aku x suka. 
sebab apa? sebab esok dah nak kene pulang ke TUAH yang terchenta... 
apa itu TUAH? huhuhu. TUAH itu adalah blok  a.k.a  kolej aku. 
bukan nya aku x suka. suka sebenarnya tapi ....
herrmmmm....
ahhh, malas nak story3 kat korang..
bukannya intersting sangat pon kalau aku story kat korang nanti..
ok dah diam.  
dan start dari esok lah, entry3 kat dalam ini blog akan selalu lambat di kemas kini.
bukannya apa, kat kolej tu memang susah kalau nak dapatkan wifi secara percuma.
jadi akan menyepi lah kengkadang ye. 
harap bersabar lah nanti untuk mendapatkan bahan bacaan dari blog ini.
achap mintak maap n harap maklum.


barangan-barangan yang dah siap di packing.





 

sikit je kan barang3 aku?
ini cume separuh, separuh lagi ade kat umah nenek jat kampong.
haaaaa....yang dalam tupperware tu adalah BISKUT BANTAL.
ia menjadi teman ketika malam hari.
hahahaha...
herm.. kualiti foto memang sangat biasa3 sebab pakai kamera fon jer.
> update seminggu sekali je mulai next week <






OLD
kari puff ``
Sunday, November 13, 2011 7:06:00 AM | 0 comments

http://www.emocutez.com

 

erm yummy-yummy! ce tengok jer dah menitis air mulut dan hidung kan?! haha...

nama saintifik : karipaka musiana
nama menu : kari puff bonda rock

heheheheheh, ada ala-ala masterCHEF x? -sila angguk laju-laju
nih naseb baek xde hiasan3 di around de karipap.
kalau lah ade, konpom! hari3 enset nih berbunyik mintak pesanan!
kelassssss kau maria.
hahahahah. angan-angan taik hanjeng!
dah la.mari menggiurkan lagi bibir mu nan merah dengan kari puff ini. 





> sayang aunty Su <



OLD
jazz star by pallas``
Saturday, November 12, 2011 12:47:00 AM | 0 comments

http://www.emocutez.com

hai kamu semua. apa kabar kita hari ini. achap harap semua dalam sehat-sehat belaka. 
tadi achap baru balek dari umah kahwen kat serting tu.
kawan ayah achap punya daughter kahwen.anak sulung pulak, meriah lah skit kan tadi.
tema kaler dye tadi achap perasan cokelat-cokelat keemasan gitu.
hammboi....mata nih meliar je tengok sekeliling surrounding tu kan.

******tajuk lain******
sila lah look at de gambar3 nih dulu
-sorry xde button LIKE kat sini-



walaupon,
bukan lah berjenama EDWIN or CORNVERS or other else jenama populer yang x disebut
tapi tetap berbangga. hahahahaa...
perlu ke nak bangga? -eh, sukahati aku lah-
why choose that color? -eh, sukahati aku lah-
why pilih that local brand? -pon, sukahati aku lah


 

achap saje share KASUT BARU  nih.
bukan niat untuk berlagak.
tapi saje-saje nak menunjuk kat you olls nih.
hehehehehe.


> x semua insan dapat merasa pakai local brand ni <

OLD